Przeciery owocowe i warzywne

Przeciery owocowe

Przecier truskawkowy
Brix 6,3 - 28°Bx, bez nasion lub z nasionami
Dostępność: Czerwiec
Przecier wiśniowy
Brix 12,2 - 28°Bx
Dostępność: Lipiec
Przecier z czarnej porzeczki
Brix 10,5 - 28°Bx, bez nasion lub z nasionami
Dostępność: Lipiec
Przecier z czerwonej porzeczki
Brix 9,0 - 28°Bx, bez nasion lub z nasionami
Dostępność: Lipiec
Przecier z maliny
Brix 6,3 - 28°Bx, bez nasion lub z nasionami
Dostępność: Lipiec
Przecier jagodowy
Brix 9,0 - 11,0°Bx, bez nasion
Dostępność: Lipiec
Przecier z agrestu
Brix >6,0°Bx, bez nasion
Dostępność: Lipiec
Przecier śliwkowy
Brix 11,0 - 28°Bx
Dostępność: Wrzesień
Przecier jabłkowy
Brix 10,0 - 32°Bx,
Dostępność: Wrzesień
Przecier gruszkowy
Brix 7,0 - 13,0°Bx
Dostępność: Wrzesień

Przeciery warzywne

Przecier brokułowy
Bx >3,2°Bx
Dostępność: Wrzesień
Przecier kalafiorowy
Bx >3,5°Bx
Dostępność: Wrzesień
Przecier marchwiowy
Bx >6,0°Bx
Dostępność: Październik
Przecier z buraka
Bx >9,4°Bx
Dostępność: Październik
Przecier z dynii
Bx 4,0-15,0°Bx
Dostępność: Październik
Przecier z papryki
Bx 5,1-15,0°Bx
Dostępność: Wrzesień
Przecier pomidorowy
Bx 4,2-15,0°Bx
Dostępność: Wrzesień